Arthur O'Sullivan Show Dünyası
Şöhret Puan: 0
| Konu: Arthur'un Telefonu Salı Tem. 20, 2010 1:20 pm | |
| Mesaj göndermek için; 1 yeni mesaj!
From: Karakter ismi "Mesajınız"Sesli Mesaj Göndermek İçin: 1 Sesli mesaj! From:Karakter ismi "Konuşmanız"Aramak İçin: Arama var! From:Karakter İsmi "Diyaloğunuz" | |
|
Élodie Aimée leRoux Constance Billard IV.Sınıf
| Konu: Geri: Arthur'un Telefonu Salı Tem. 20, 2010 9:27 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Élodie Aimée leRoux
Ettim tabii ki, bu fırsatı kaçırır mıyım sence ben? Çok teşekkür ederim Arthur, gerçekten. Detayları sonra konuşuruz. Tekrardan çok teşekkürler. | |
|
Claudia Chamberlain Constance Billard IV.Sınıf
Şöhret Puan: 60
| Konu: Geri: Arthur'un Telefonu Salı Tem. 20, 2010 10:16 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cleo Sadece çabucak geri dönmeni istiyorum. Birde gelirken orada çekilmiş fotoğraflarını getirirsen albümümde en ön sıralara koyacağımdan emin olabilirsin. Beni unutmaman dileği ile kardeşin Cleo. | |
|
Claudia Chamberlain Constance Billard IV.Sınıf
Şöhret Puan: 60
| Konu: Geri: Arthur'un Telefonu Çarş. Tem. 21, 2010 9:02 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Cleo Bu selamı babama iletmeyeceğimi söylemeliyim ama Andre Cat ve anneme zevkle iletebilirim. Bu arada o aktörlerin sadece bilgisayarımın ekran süsü olarak kalmalarını tercih ederim. Tanıdığımda gerçekten sevip sevemeyeceğimi bilmediğim için hayallerimi yıkmalarını istemem. Beni anlyorsun değil mi Arthur? | |
|
Alex O'Sullivan İş Dünyası
| Konu: Geri: Arthur'un Telefonu Cuma Tem. 23, 2010 3:13 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Alex Sağol Arthur ama hayatımda kimseyi istemiyorum şu an. Ben böyle iyiyim. | |
|
Alex O'Sullivan İş Dünyası
| Konu: Geri: Arthur'un Telefonu Paz Tem. 25, 2010 1:28 pm | |
| 1 Yeni mesaj From: Alex Size iyi eğlenceler o zaman kardeşim. Bu arada bir müddet ortalarda gözükmeyeceğim. Biliyorsun değil mi? | |
|